2016-07-27 23:41:37• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Vigyázzon a nyers őszinteséggel

Napi horoszkóp július 28-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Sokan fordulnak ma önhöz tanácsért, segítségért. Ön nagyvonalú természet, de azért arra figyeljen, hogy jusson elég energiája a saját feladataira is. Este egy kedves ismerősével futhat össze, teljesen véletlenül.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A ma fellépő nehézségek és akadályok teljes figyelmet követelnek meg öntől. Ha kellő határozottságot mutat akkor is, ha belül kissé bizonytalan, akkor többen is a segítségére lesznek, és így hamarabb megtudja oldani a problémákat.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Jó kedve van, ami nem is csoda, hisz érzi, hogy mennyien kedvelik, szeretik. Valaki egy szép ajándékkal is meglepheti önt. Viszonozza valami aprósággal a gesztust!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Az ismerkedés szempontjából lehet kiemelkedő a mai nap. Most szívesen flörtöl, és erőteljes kisugárzásának köszönhetően sok bókot zsebelhet be. Ha ön egyedülálló, akkor ma rátalálhat valakire, akivel nagyon egy hullámhosszon van!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Szorosabbra kellene fognia a pénzügyeit. Remekül érzi magát a bőrében, és úgy érzi, jár önnek egy kis luxus – ám könnyen lehet, hogy felesleges dolgokra herdálja el a pénzt. A munkájában legyen egy kicsit precízebb, különben ma egy apró, ám bosszantó hibát véthet!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A nyers őszintesége már korábban is sokszor bajba keverte önt. Bánjon ma óvatosan a szavakkal, mert könnyen megtörténhet, hogy vérig sért valakit. Még akkor is, ha ön csak ártatlan viccnek szánta a megjegyzését…

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Úgy érzi, senki sem veszi komolyan önt, mint ha meg sem hallanák a kéréseit. Legyen határozottabb, ha el akar érni valamit. Kérjen egy időpontot a főnökétől, amikor négyszemközt megbeszélhetik a terveit.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Vontatottan indul a napja, és a folytatás sem lesz könnyebb, a munkahelyén is több nehézséggel kell számolnia. Ráadásul valaki alaposan keresztülhúzhatja a számításait… Elképzelhető, hogy a pénzügyi terveit is újra kell gondolnia emiatt.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma váratlanul egy kisebb, vagy nagyobb összeghez juthat, ám sajnos szinte az egészet számlákra, vagy tartozások rendezésére kell költenie. De legalább megszabadul néhány nyomasztó tételtől…

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma több félreértés is adódhat a párkapcsolatában, jó lenne ezeket mielőbb tisztázni. A struccpolitika most biztos nem vezet jóra! Ha lehet, a fontos tárgyalásokat, üzleti megbeszéléseket időzítse máskorra!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Könnyedén és lendületesen kezdheti a napot. Bizakodó lesz akkor is, ha egy helyzet eleinte nem sok jót ígér. Őrizze meg az optimizmusát, haladjon továbbra is a tervei szerint.

Halak: II. 19. - III. 20.
A szerencse ma elkerüli, ezért ne vállaljon semmilyen kérdésben sem túlzott kockázatot. Jobb, ha mindent többször is ellenőriz, mert könnyen előfordulhat, hogy ma félreért, vagy rosszul értelmez valamit.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: